Varstvo podatkov

Upravitelj spletne trgovine Multima d.o.o. je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov. Za potrebe poslovanja zbiramo naslednje podatke:
-    ime in priimek,
-    naslov in kraj bivanja,
-    naslov elektronske pošte,
-    geslo v šifrirani obliki (v kolikor se uporabnik registrira) ter
-    ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce
Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo. Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, s katerih uporabnik vstopa v spletno mesto.


Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki zbira in obdeluje Multima d.o.o., bodo razkriti samo v primerih, ki jih določa zakon, ali v dobri veri, da je ukrep potreben za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov. V kolikor bo zaradi lažnih podatkov povzročena poslovna škoda, si pridržujemo pravico kršitelja prijaviti ustreznemu organu na podlagi IP naslova kršitelja.


Piškotki

Novi Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1) je v slovenski pravni red prenesel spremenjeno Direktivo o zasebnosti v elektronskih komunikacijah. Odločbe novega zakona veljajo za vse spletne strani, ki za svoje delovanje uporabljajo spletne piškotke in podobne tehnologije.
Piškotki so manjše datoteke, ki se ob obisku prenesjo na računalnik uporabnika. Običajno se uporabljajo za delovanje bistvenih elementov spletne strani in izboljšanje uporabnikove izkušnje. Piškotki so lahko shranjeni za čas trajanja ene seje ali dlje.
Ob vsakem nadaljnem obisku spletne strani lahko le ta ponovno pridobi informacije iz źe shranjnenga piškotka na uporabnikovem računalniku in ga tako identificira, vendar piškotki ne vsebujejo osebnih podatkov in ne dajejo dostopa do računalnika.

.epub format      .epub format

Za Kindle bralnike    .mobi format

iBookstore     Nakup tudi v Apple iBookstore

  Plačilo PayPal in kreditne kartice